Siemanko! Cesja leasingu z wysokim wykupem w VW Financial Services sp. z o.o. Marka, model i wersja: SEAT LEON 1.5 ECOTSI EVO FR START/STOP DSG Odstępne: koszt cesji po stronie przejmującego Wysokość raty: (Netto) 991,42 PLN Wysokość raty: (Brutto) 1219,45 PLN Wartość wykupu pojazdu: 50.420,09 PLN netto Data pierwszej rejestracji: sierpień 2019 Data rozpoczęcia umowy leasingowej: 10/12/2019 Ilość spłaconych rat 11 Ilość rat pozostałych do spłaty: 25 Data zakończenia umowy: Styczeń 2023 Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: tak Aktualny przebieg pojazdu: 43.000 Całkowity Limit przebiegu umowy: 80.000 PLN (można aneksować i dalej będzie to mega deal 🙂) Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: 0,20 PLN/km Czy pojazd jest bezwypadkowy: TAK Finansujący: VW Financial Services sp. z o.o. OC/AC/NNW: oddzielnie poza ratą Specyfikacja pojazdu: Osobowy Pozostałe informacje: Z naprawdę nieukrywanym smutkiem muszę puścić mojego Leona na cesji. W trakcie roku zmienił mi się mega tryb pracy i walę straszliwe przebiegi. Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest przejście na normalny leasing, ale dla kogoś kto nie ma takiego problemu, to myślę, że trafił naprawdę na mega dobry deal. Tym bardziej, że auto brane z zaufanego źródła od Mikołaj Ratajszczak 🙂 Samochód do obejrzenia w Warszawie bądź Katowicach (w zależności od dnia tygodnia 😉 ) TELEFON: +48 505 465 936 E-MAIL: r.polaczek@yahoo.com