Marka, model i wersja: SEAT LEON 1.5 ECOTSI EVO FR START/STOP DSG
Odstępne: 1000zł netto
Wysokość raty: 1217,37 zł netto (1497,37 zł brutto) / rata zawiera GAP
Wartość wykupu pojazdu: 41 827,64 zł netto (51 447,99 zł brutto)
Data pierwszej rejestracji: 5.08.2019r.
Data rozpoczęcia umowy leasingowej: 2.08.2019r.
Ilość spłaconych rat: 15
Ilość rat pozostałych do spłaty: 32
Data zakończenia umowy: 1.08.2023r.
Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: Yes it is
Aktualny przebieg pojazdu: 56 855km (stale rośnie)
Całkowity Limit przebiegu umowy: 120 000km (pozostało 63 145km)
Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: 50gr netto
Czy pojazd jest bezwypadkowy: tak (natomiast miał małą przygodę drogową, naprawa w ASO z AC niecałe 7 000zł brutto)
Finansujący: VWFS
OC/AC/NNW: we własnym zakresie
Specyfikacja pojazdu: Pakiet Comfort+: Czujniki parkowania z przodu i z tyłu; BeatsAudio; Nawigacja satelitarna z 8-calowym kolorowym ekranem dotykowym; Mapy Europy; 18-calowe dojazdowe koło zapasowe
Pakiet diodowego oświetlenia wnętrza: Oświetlenie bagażnika w technologii LED; Lampki LED do czytania z przodu i z tyłu; Oświetlenie przestrzeni na nogi w technologii LED; Lampki LED przy osłonach przeciwsłonecznych; Diodowe oświetlenie schowka przed dźwignią zmiany biegów; Podświetlanie schowka w desce rozdzielczej w technologii LED
Pakiet zimowy: Podgrzewane przednie fotele; Spryskiwacze reflektorów z podgrzewaniem płynu w spryskiwaczach i kontrolką poziomu płynu
18-calowe felgi aluminiowe PERFORMANCE Full Link dla Navi System MACHINED 30/2
Alarm z funkcją SAFE
Pełną specyfikację mogę podesłać na maila, tu wkleiłem po prostu wyposażenie dodatkowe.
Pozostałe informacje: Czas na zmianę pojazdu, charakter pracy się zmienił i znów zacząłem klepać kilometry. Pojazd bezwypadkowy, natomiast posiadał incydent (zawineli na wsi asfalt i pojazd uległ uszkodzeniu zderzak + osłony podwozia), który został usunięty w ASO i koszt naprawy wyniósł niespełna 7 tys. zł. Oprócz tego spokojnie pokonywał kilometry.
TELEFON: 790 553 318
E-MAIL: szymonanolik@gmail.com
Zdjęcia pojazdu: