Oferuję, cesję leasingu operacyjnego mojej A4, 2.0 TDI, 190 km, pierwsza rejestracja 01.2017. Auto nabyłem w ramach programu DasWeltAuto w październiku 2020 z przebiegiem 113.000 km. Aktualny przebieg to 130.000 km. Auto wyposażone m. in. w:
światła matrix led (przód i tył), tempomat, kamerę cofania, czujniki parkowania (przód/tył), składany elektryczny hak; obręcze kół ze stopu metali lekkich 8Jx18″, 10 - ramienne z oponami 245/40 R18; MMI Navigation plus z MMI touch (Audi smartphone Interface; System MMI® Navigation plus; Audi virtual cockpit; Audi phone box); Koncepcja podłogi bagażnika z systemem szyn i uchwytami (Avant); Wspomaganie unoszenia i opuszczania pokrywy bagażnika, Ogrzewanie foteli przednich; kamera cofania; Audi parking system plus (przód / tył) z wizualizacją na ekranie MMI; Audi drive select; Fotele sportowe z przodu; Szyby termoizolacyjne; Szyby tylne przyciemnione (szyby privacy) i szyby przednie boczne akustyczne i inne.
Propozycja dotyczy wyłącznie cesji leasingu i jest oferowana dla przedsiębiorców. Pozostało do spłaty 35 rat po 1504,39 zł (brutto), w tym kwota wykupu 1.020 zł brutto. Odstępne w kwocie 43 000 zł brutto, płatne na podstawie wystawionej przeze mnie faktury. Auto objęte nową polisą OC/AC/NNW. Cena podana w ogłoszeniu stanowi sumę odstępnego oraz raz pozostałych do spłaty.
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Więcej szczegółów pod linkiem: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-a4-avant-2-0-190-km-cesja-leasingu-niska-rata-ID6E9FB7.html?isPreview=1