Witam,
potrzebuje jakiegoś doradztwa, przybliżenia mi możliwości i ogólnie pomocy w dobraniu auta. Szukam auta do poruszania się głównie po mieście. Przeglądając różne fora i oferty, odnoszę wrażenie, że czasami można trafić na coś interesującego. Przedstawię może warunki, ale jestem otwarty na sugestie:
Finansowanie - rata ok 1300 netto.
Okres - 24-36 miesięcy.
Limit km ok 20 000.
Bez wpłaty wstępnej.
Dobrze, jeśli byłyby serwisy w cenie, nie wiem jak z ubezpieczeniem, czy bardziej opłaca się samemu, czy w pakiecie.
Raczej w grę wchodziłby najem, ponieważ nie chcielibyśmy wiązać się zbyt długo, a jesteśmy firmą, która mam nadzieję, będzie się rozwijać, więc za jakiś czas można myśleć o zmianie na lepsze, dlatego też rozważam cesję auta, nie musi to być nowa oferta.
Auto ma być ładne, dobrze, jeśli posiada trochę więcej mocy niż 130 KM, lubię czasami depnąć, ale przy tym nie chciałbym żeby paliło 10L. Skrzynia automatyczna. Wstępnie myślałem o MB CLA, lub A, BMW 3, Mazda CX30, ale nie wiem, czy nie celuje za wysoko. Jest wiele modeli, które mnie zainteresowały, dlatego byłoby dobrze, jeśli ktoś znalazłby chwile i mi pomógł to jakoś ogarnąć, ja natomiast mogę odwdzięczyć się doradztwem, jeśli chodzi o nieruchomości 🙂
Pozdrawiam
Michał