Marka, model i wersja: Ford Kuga ST-line 2.0 190KM automat + Winter package
Odstępne: -
Wysokość raty: 1799,00
netto / 2212,77 brutto
Wartość wykupu pojazdu: po cenie rynkowej ustalonej przez Leasingodawcę (nieobowiązkowa)
Data pierwszej rejestracji: 12-05-2021
Data rozpoczęcia umowy wynajmu długoterminowego: 07-06-2021
Data zakończenia wynajmu długoterminowego: 07-06-2024
Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: Tak
Aktualny przebieg pojazdu: 50300km
Całkowity Limit przebiegu umowy: 90000km
Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: 0,34zł netto
Czy pojazd jest bezwypadkowy: Tak
Finansujący: LeasePlan Fleet Management (Polska) Sp. z o.o.
OC/AC/NNW: Euro Insurances DAC - Leaseplan insurance - w cenie wynajmu
Specyfikacja pojazdu (patrz zrzut ekranu powyżej) oraz:
ST-line
Winter package
Keratronik SME
Komplet opon zimowych oraz letnich
Pozostałe informacje:
Auto w planie OPTIMUM w LeasePlan w wynajmie długoterminowym. W cenie najmu jest serwis, wymiana płynów eksploatacyjnych, większość komponentów również objęta serwisem, serwis opon wraz z przechowaniem, ubezpieczenie, Assistance 24/7 z kontynuacją podróży na terenie UE. Karty paliwowe do większości stacji w komplecie.
Auto użytkowane głównie przy regularnych wyjazdach służbowych na trasie Poznań - Holandia, zatem przebiegi są autostradowe. Spalanie w długiej trasie w granicach 6.2l/100km przy jeździe ze stałą przepisową prędkością. Jest ono bardzo wygodne, świetnie się prowadzi. Zmieniam miejsce zamieszkania i charakter zatrudnienia, użytkować będę auto służbowe, więc obecnie użytkowany Ford nie będzie mi potrzebny.
Jeżeli chodzi o współpracę z LeasePlan, to jestem z niej zadowolony, jest to mój drugi wynajem, poprzednio, na tych samych warunkach wynajmowałem Seata Leaona FR 1.4, ze zwrotem nie było problemu, zaoferowano mi zniżkę na kolejne auta.
Auto posiada małe otarcie (parkingowe) z przodu na zderzaku, widoczne na zdjęciu. Na życzenie mogę zgłosić i naprawić na swój koszt. Lekko zaplamiona tapicerka na przednich fotelach rzecz jasna zostanie wyczyszczona przed zawarciem umowy cesji - proszę wybaczyć brak przygotowania auta pod cesję, obowiązki służbowe nie pozwalają mi zająć się tym zawczasu. Więcej wad nie doświadczyłem, ale oczywiście wszystkie ewentualne niedociągnięcia zostaną poprawione na mój koszt przed zawarciem umowy Cesji.
TELEFON: 664 787 841
E-MAIL: jedrzej.frencel@gmail.com