Witam odstapie najem AlfyRomeo Stelvio Marka, model i wersja: AlfaRomeo Stelvio 2.0 Multiair Turbo executive 280km Odstępne: 500 Wysokość raty: (Netto) 1736,89 z ubezpieczeniem Data pierwszej rejestracji: 29.05.2019 Ilość spłaconych rat 15 Ilość rat pozostałych do spłaty: 9 Data zakończenia umowy: 31.05.2021 Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: Tak Aktualny przebieg pojazdu: 22050 Całkowity Limit przebiegu umowy: 40000 Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: 0,52 Finansujący: LeasePlan Fleet Management OC/AC/NNW: W racie Pozostałe informacje: dodatkowe wyp ponad stanard pakiet „convenience plus” lakier metalizowany misano blue zacisji hamulców w żółtym kolorze 7” wyświetlacz lopatki przy kierownicy kolo zapasowe dojazdowe carplay/android auto elektruczna klapa bagażnika audio sound theatre kola 19” kod 6g7
Robert Choja Omega Logistic Kalisz 663330352
Status na 7/09 godz 9.45 - rezerwacja na auto dla P. Krzysztofa pozdrawiam Robert
Jeśli ogłoszenie jest aktualne, to proszę o kontakt. 😉
Aktualne ?
Rezerwacja. Wniosek procesowany w LP
OK jak nie przejdzie jestem chętny
Jakby nie przeszło to ja chętnie
Ja tez zgłaszam akces
aktualizacja na 18/09 - już nieaktualne. Dziękuje za uwagę na moje ogloszenie przyszły nabywca przeszedł pozytywnie weryfikacje w LP i jesteśmy dogadani na przekazanie auta.
Propozycja dla Iwo. Może takie tematy usuwać jeżeli ogłoszenie nieaktualne - doszło do cesji.
AdamRostkowski Myślę, że wystarcza, że właściciel pisze, że jest nieaktualne 🙂
Nieaktualne. Szczesliwy nowy wlasciciel….