Kia Stinger GT 3.3 V6 366KM
Nadszedł dla mnie smutny czas i muszę się pożegnać ze Stingerem 🙁
Kocham to auto i decyzja była bardzo trudna. Powód - Rozwijam wypożyczalnie samochodów sportowych i cesja Stingera pozwoli mi na szybszy wzrost (będę mógł wziąć auto dedykowane pod wypożyczalnie - umowa z CFM nie pozwala na podnajem).
Samochodu chyba przedstawiać nie trzeba. Fantastyczne auto pod każdym calem. Jedynie można się przyczepić trochę do spalania - ale tu dużo zależne jest od nogi 🙂
Bardzo będzie mi ciężko przestawić się na niższy komfort niż w Stingerze, ale czego się nie robi dla rozwoju biznesu…
Samochód jeździł pół na pół miasto/trasy - chociaż przy takim przebiegu nie ma to raczej znaczenia.
Olej zmieniony na własny koszt przy przebiegu ok. 3.000km
Samochód jeżdzony bez szaleństw do ok. 1.000km
Samochód ma powłokę ceramiczną OptiCoat Pro+ z gwarancją na 7 lat (studio gwarantuje 5, czyli akurat okres finansowania) - Powłoka powinna być serwisowana raz do roku.
Folia PPF na reflektorach, pod klamkami, próg załadunkowy.
Lakier jest w stanie praktycznie idealnym. Istnieje jeden mały odprysk na masce, trzeba wiedzieć gdzie jest żeby go zauważyć, który w łatwy sposób można poprawić (mogę to zrobić przed oddaniem samochodu)
Zdjęcia wrzucam z sesji - jeżeli potrzebne są bardziej “naturalne” to oczywiście nie ma problemu z podesłaniem - proszę o wiadomość email.
- Kia Stinger GT 3.3 V6 366KM
- Odstępne: 5000 Netto (Koszt zabezpieczenia auta + wpłaty wyniósł ok 12.000) - wystawiam fakturę VAT.
- Wysokość raty: 2 847,06 Netto
- Data pierwszej rejestracji: 2020
- Ilość spłaconych rat: 8
- Ilość rat pozostałych do spłaty: 52
- Data zakończenia umowy: 30 sty 2025
- Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: TAK
- Aktualny przebieg pojazdu: 14.300
- Całkowity Limit przebiegu umowy: 120.000
- Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: Da się zwiększyć limit w zamian za podwyższenie raty o ok. 150 netto za 5.000 km/rok.
- Czy pojazd jest bezwypadkowy: TAK
- Finansujący: Arval
- OC/AC/NNW: Pełne ubezpieczenie
- Specyfikacja pojazdu: Wersja GT z panoramicznym dachem (Nic więcej się nie da dodać)
- Pozostałe informacje: W racie zawarte jest Ubezpieczenie + Opony + Serwis (Pełen serwis, łącznie z piórami wycieraczek, hamulcami itd.)
Zgodę na cesję już dostałem, mam też przygotowany komplet dokumentów które trzeba wypełnić i podesłać do Arval w celu weryfikacji działanośći/spółki.
Telefon: 669 960 771
E-mail: hub.szczepanski@gmail.com