Pomimo Śmingus Dyngus lania wody nie będzie. Mam do odstąpienia czarnulkę w postaci 280 konnej Alfy Stelvio Veloce. W zdjęciach zdjąłem trochę słońca bo waliło mocno, poza tym konkretnie:
CENA: 2394,22 net/mc.
- Mam do odstąpienia wynajem długoterminowy na tę ślicznotkę
- 280 koni, turbobenzyna, napęd na 4 buty, agresywny design
- Vulcano Black, czyli wersja mocno gangsterska (tak sobie to tłumaczę) tj. cała czarna, czarne wykończenie, czarne skóry, czarne elementy na zewnętrzne (końcówki wydechu, napis veloce, grill) tylko podsufitka jest grafitowa, jakiś kontrast musi być.
- Przejechanych 8k.
- Limit to 20k rocznie. Jeżdżę nią codziennie a wiem, że nie wyjadę więcej niż 16k, także jeśli komuś się wydaje, że to mało, to jestem dowodem na to, że to nie prawda.
- Cesja kosztuje 450 zł netto, mogę wziąć na siebie
- Ogromny bagażnik z płaskim załadunkiem
- Mocniejszy system audio, 8 głośników + subwoofer
- Indukcyjna ładowarka pod podłokietnikiem
- Chromatyczne lusterka - boczne i wsteczne
- Elektrycznie regulowane fotele z funkcją zapamiętywania do 3 pozycji po stronie kierowcy
- 20″ czarne felgi z czerwonymi zaciskami
- Do setki 5 sekund z groszami, możecie zaskoczyć niejednego kierowcę.
- Nie mam łopatek, nie robiłem przyciemnianych szyb. Kickdown jest na tyle solidny, że bez łopatek poradzicie sobie z każdym (no dobra, przegrałem z RS6 na trasie, ale warto było się spróbować).
- Podgrzewane fotele, 3 strefowa klimatyzacja, podgrzewana kierownica
- Apka mobilna, z której otworzycie/zamknięcie samochód, włączycie światła na 90 sekund, zarysujcie mapę z alertami gdzie samochód może się poruszać i z jaką prędkością (tak ala kontrola rodzicielska), sprawdzicie stan paliwka.
- Normalne dwie pełnoprawne rury wydechowe a nie jakieś pseudo atrapy.
Stan idealny, ponieważ nie lubię bałaganu. Dodatkowo mam jeszcze zapakowane welurowe dywaniki. Jest koło zapasowe dojazdowe.
W cenie macie klasycznie:
- Wynajem
- AC/OC
- Opony letnie i zimowe wraz z usługą zmiany i przechowywania
- Samochód zastępczy w klasie E
- Umowa ze wszystkimi dodatkami niemal na cały świat, także bez obaw o wycieczki zagranicę.
Można zwiększyć/zmniejszyć limit kilometrów, przed końcem wynajmu można ją wykupić, przedłużyć wynajem lub oddać i wziąć coś innego.
W samochodzie naprawiłem:
- Gwarancyjnie silniczki spryskiwaczy reflektorów, także bez obaw (te modele miały takie wady)
- Wymieniałem przednią szybę
I zanim ktoś skrytykuje wynajem, polecam porozglądać się za taką wersją w takich pieniądzach. Wrzucasz sobie w koszty firm i masz samochód pół darmo.
PS. to mój pierwszy samochód w życiu, także jeśli nie będę w stanie odpowiedzieć na jakieś pytanie to calm down, od tego mam opiekuna w Arvalu, by doradzał. Oferta wyłącznie dla firm/JDG.
Have fun, Wesołych Świąt i zapraszam do kontaktu.