Zdjęcie przód:
Zdjęcie bok:
Marka, model i wersja: Alfa Romeo Stelvio 2.0 200KM Q4
Odstępne: 1000 zł netto - koszt cesji + chcę go oddać do prania w środku przed oddaniem, by był jak nowy.
Wysokość raty: (Netto) 1.551,87 zł z pełnym ubezpieczeniem i przeglądami
Wartość wykupu pojazdu: brak, natomiast po 24 miesiącach miałem propozycję wykupu za 90.750 zł netto. Aneksowałem jednak umowę na kolejny rok.
Data pierwszej rejestracji: 23.04.2019
Data rozpoczęcia umowy leasingowej: 30.04.2019
Ilość spłaconych rat: 25
Ilość rat pozostałych do spłaty: 11
Data zakończenia umowy: 30.04.2021
Czy jest możliwość zwrotu pojazdu: tak, teoretycznie nie ma możliwości wykupu, a jedynie zwrot. Propozycję jednak dostałem w styczniu gdy umowa zbliżała się do końca.
Aktualny przebieg pojazdu: 45.500 km
Całkowity Limit przebiegu umowy: 75.000 km
Dopłata za kilometr po przekroczeniu limitu: 0,32 zł netto
Czy pojazd jest bezwypadkowy: tak
Finansujący: LeasePlan
OC/AC/NNW: w cenie raty
Specyfikacja pojazdu: Wersja benzynowa 2.0 200KM Q4 (z napędem na 4 koła) i automatyczną skrzynią biegów. Dwustrefowa automatycznie klimatyzacja, tempomat adaptacyjny, elektrycznie otwierana klapa bagażnika, regulowanie elektrycznie fotele, Android Auto, czujniki parkowania przód i tył z kamerą na tył. Na życzenie prześlę plik pdf z pełnym wyposażeniem.
Pozostałe informacje: W lutym podjąłem decyzję o aneksowaniu umowy na kolejne 12 miesięcy. Ponieważ mam możliwość ładowania samochodu z gniazdka, chcę zamienić Stelvio na samochód w wersji plug-in. Ze względu na COVID mało podróżowałem w ostatnim roku, stąd ma przejechane 45 tys km, więc zostało do wykorzystania 30 tys w ciągu najbliższych 11 miesięcy. Samochód ma świeżo wymieniane klocki hamulcowe, w przyszłym tygodniu będę w nim robił przegląd po 45 tys. Z uzyskanych informacji od LeasePlan cesję mogę zrobić tylko na inną działalność gospodarczą.
TELEFON: Proszę ewentualnie o kontakt mailowy - w ciągu dnia trudno jest mi rozmawiać telefonicznie, ze względu na nieustające spotkania w pracy.
E-MAIL: jarekwasilewski0@gmail.com